Deelnemen 28 maart 2014

Registreer je deelname!

Kosten deelname evenement

€ 49,00 (excl. 21% BTW)

Kosten stand op informatiemarkt


€ 995,00 (excl. 21% BTW) incl. 2 entree bewijzen


Voor meer informatie en deelname, zie informatiemarkt.

Beleid & procedures
De aangegeven toegangstarieven zijn de kosten per deelnemer, tenzij anders aangegeven. Na ontvangst van de registratiebevestiging moet de toegezonden factuur binnen twee weken betaald zijn.

Voor het uitblijven van betalingen binnen de gestelde betalingstermijn kan een wettelijke rente en administratiekosten doorbelast worden van 15% van het oorspronkelijke factuurbedrag.

De genoemde bedragen zijn inclusief evenementdeelname (plenaire en parallel sessies), koffie, thee en versnaperingen tijdens de pauzes en afsluitende receptie.

Annuleren
Restituties voor annulering worden tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de conferentie gehonoreerd, op basis van een schriftelijke annulering.

Voor alle annuleringen minder dan twee weken voorafgaand aan het evenement zullen annuleringskosten van 50% van het oorspronkelijke bedrag gelden, om de reeds gemaakte kosten te dekken. Je mag ook een plaatsvervanger sturen.

Voor annulering van de reservering van een stand op de informatiemarkt zullen annuleringskosten van 50% van het oorspronkelijke bedrag gelden.

Het volledige bedrag zal voldaan moeten worden in het geval van annulering of no-show op de datum van het evenement.

Bij vragen, neem contact op met:

Iventus

Heereweg 345
2161 CA Lisse
the Netherlands
T +(0)252 75 58 10

E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.