Sprekers

Barnhoorn RuudR. (Ruud) Barnhoorn

Monsanto

Deelnemer panel discussie´de analist 2.0: van pipetteerduim naar muisarm´

Na twee jaar geleden deel te hebben genomen aan de organisatie commissie van het eerste LTN ben ik dit jaar weer met veel enthousiastme aangeschoven. In 2004 ben ik afgestudeerd als biotechnoloog aan Hogeschool Larenstein waarna ik aan de slag ben gegaan bij Enza-zaden.

Read more...

Bergen Jeroen van2J. (Jeroen) van Bergen

LUMC
Assistant professor

Spreker parallelsessie Nieuwe producten & technologieën

Read more...

Brans RonR. (Ron) Brans

Provincie Zuid-Holland
Senior Beleidsmedewerker

Deelnemer panel discussie´de analist 2.0: van pipetteerduim naar muisarm´

Na mijn afstuderen als Arbeids- en Organisatiepsycholoog heb ik mij vanuit verschillende invalshoeken bezig gehouden met Arbeidsmarkt en Onderwijs. Dat liep van de voorloper van het huidige UWV, via de vakbeweging en een Kenniscentrum Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven naar mijn huidige werkgever, de Provincie Zuid-Holland.

Read more...

Deventer koenK. (Koen) Deventer

Doping Control Laboratory (DoCoLab) Universiteit Gent
 
Spreker plenair programma

Koen Deventer behaalde het diploma licentiaat scheikunde aan de Universiteit Gent in 2001. Onmiddellijk daarna trad hij in dienst als doctoraatsbursaal bij het dopingcontrolelaboratorium van de Universiteit Gent (DoCoLab).

Read more...

Dijkstra MarlindeM. (Marlinda) Dijkstra

Werkzaam in poule voor Bioscience@work

Spreker parralelsessie Ondernemend werken

In maart 2013 heb ik mijn diploma gehaald voor allround laborant tijdens mijn opleiding heb ik een stage gedaan als industrieel analist en als praktijkondersteuner op de universiteit van Leiden(Gorleaus).

Read more...

Ebbelaar MoniqueM. (Monique) Ebbelaar

Hanzehogeschool Groningen
Onderzoeker

Spreker parallelsessie Ageing

Na het behalen van mijn HLO diploma in 1989 ben ik begonnen als botanisch analist in Leiden. Na verschillende functies als onderzoeksmedewerker bij o.a. Food and Biobased Research van Wageningen UR, de Rijksuniversiteit Groningen, vakgroep Farmaceutische biologie en DSM-biologics (Groningen) werk ik nu bij de Hanzehogeschool Groningen.

Read more...

Heemst Diana vanDr.ir. D. (Diana) van Heemst

LUMC
Associate professor

Spreker parallelsessie Ageing

Diana van Heemst received her M. Sc. (cum laude) and her Ph.D. (2000) in Biology from the University of Wageningen, the Netherlands. She is working 0.8 fte at the department of Gerontology and Geriatrics of the Leiden University Medical Center and 0.2 fte at the Leyden Academy on Vitality and Ageing.

Read more...

HEmmink SvenDrs S. (Sven) Hemmink

CheckMark Labrecruitment

Deelnemer panel discussie ´de analist 2.0: van pipetteerduim naar muisarm´

Sven Hemmink rondde in 2000 zijn studie chemie (milieu / fysische organische chemie) aan de Universiteit Leiden af. Na een baan als analytisch research medewerker aan de Universiteit Leiden, ging hij in 2001 bij CheckMark Labrecruitment aan het werk als recruiter.

Read more...